Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Singapore a recepționat a opta navă din clasa Independence Littoral Mission Vessel
07 noi 2019 / 08:52
Pe 6 noiembrie, Forțele Armate Navale din Singapore au recepționat cea de-a opta și ultimul vas din clasa Independence Littoral Mission Vessel, transmite Jane. 

Nava, care a fost botezată RSS Fearless a ajuns la Baza Navală Tuas pe 5 noiembrie. Fearless face parte dintr-un contract semnat între divizia marină a ST Engineering și Ministerul Apărării din Singapore în 2013, iar nava a fost lansată la apă în ianuarie 2019. Nava de război este una dintre cele patru LMV-uri care poate transporta un elicopter pe puntea sa de zbor.

RSS Fearless are o lungime totală de 80 m, o lățime de 12 m și un pescaj de 3 m. Nava deplasează 1.250 de tone cu încărcătură completă și poate găzdui un echipaj format din 23 de militari, inclusiv cinci ofițeri.

Pentru propulsie nava are patru motoare MTU 20V 4000 M93 și poate atinge viteze maxime de peste 27 kt și are o autonomie de 6.482 km (3.548 n mile) la viteza de 15 kt.

Fiecare LMV este echipat cu un tun naval Super Rapid Oto Melara 76/62, două stații de arme Oto Melara Hitrole cu control de la distanță de calibru 12,7 mm (câte una fiecare pe parte) și cu un sistem de tunuri Rafael 25 mm Typhoon montat la pupa.

Vezi și: Japonia a lansat la apă submarinul Toryu (SS 512), primul din lume echipat cu baterii lithium-ion

Ştiri Recomandate

Strategie Naţională de Apărare a Ţării: Federaţia Rusă încearcă să‐şi consolideze statutul de putere în plan regional
Comemorarea protestului din piaţa Tiananmen la Hong Kong, forţele de ordine au făcut arestări
Fost şef al MI6: Pandemia cauzată de COVID-19 este rezultatul scăpării accidentale a virusului dintr-un laborator din Wuhan
Prezenţa militară sporită a Rusiei în Siria. Convoi rusesc de blindate, blocat de o patrulă militară americană (Foto/Video)
Michael White, un fost soldat american deţinut în Iran aproape 2 ani, a fost eliberat
Rusia monitorizează lansările de rachete de pe teritoriul SUA cu ajutorul unor sateliţi, parte din Sistemul unificat "Cupola"
Rușii reacționează după acuzele de 'clonare' a navelor portelicopter franceze Mistral
Trei minori, cercetaţi pentru activităţi de terorism. Aeroportul Henri Coandă- printre ţintele vizate