Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
US Marine Corps are nevoie de 500 de noi vehicule de recunoaștere. Textron Systems propune vehiculul 6x6 Cottonmouth
US Marine Corps a anunțat săptămâna trecută că a ales companiile Textron Systems și General Dynamics Land Systems (GDLS) pentru a începe negocierile contractuale pentru a construi prototipuri avansate ale unor vehicule de recunoaștere (ARV). 

Publicaţia Israel Defense precizează că US Marine Corps intenţionează să achiziţioneze 500 de vehicule de recunoaștere, ca parte a proiectului ARV (Amphibious Combat Vehicle).

Vehiculul 6x6 Cottonmouth, echipat cu sistemul Elbit 'IronVision', este unul dintre cele două vehicule de recunoaștere selectate de US Marine Corps pentru programul ARV.

GDLS, producătorul vehiculului blindat LAV-25, aflat în prezent în dotarea US Marine Corps, a declarat că a depus o ofertă pentru dezvoltarea unui nou vehicul de recunoaştere, ca parte a programului ACV, dar nu a oferit prea multe detalii despre designul şi caracteristicile acestui vehicul militar.

G Ad:

US Marine Corps va lucra, de asemenea, cu BAE Systems pentru a studia posibilitatea adaptării unui vehicul de luptă amfibiu (ACV) pentru a deveni un vehicul de recunoaștere avansat.

US Marine Corps derulează programul ARV ca parte interesului sau pentru a înlocui cele aproximativ 600 vehicule LAV-25, produse de la începutul anilor ’80. US Marine Corps caută să-și înlocuiască flota de 600 de LAV-25 cu aproximativ 500 de ARV-uri care vor fi conectate la sisteme fără pilot și rețele de informații. 

Timp de aproape doi ani, prototipurile selectate în cadrul programului ARV vor fi construite și evaluate. Prototipurile sunt planificate pentru livrare în primul trimestru al anului 2023. US Corpul Marinei va petrece șase luni evaluând prototipurile, apoi va lua o decizie cu privire la care dintre acestea va intra în procesul de producţie.

Se estimează că valoarea programului ARV ar putea ajunge până la 6,8 miliarde dolari şi va  fi derulat pe parcursul a cinci ani. Planul este că US Marine Corps să achiziţioneze aproximativ 500 de noi vehicule de recunoaştere.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

SUA constituie o gruparea navală operativă destinată combaterii submarinelor ruse din Atlantic
Grecia şi Franţa îşi vor consolida cooperarea strategică |Parisul oferă Atenei trei fregate Belharra şi trei corvete din clasa Gowind
Primele două avioane de luptă F / A-18E Super Hornet, în configurația Block III, au ajuns la Marina SUA
Retragerea trupelor americane din Afganistan | Principalii responsabili militari ai administraţiei Biden, audiaţi în Congres
Tensiunile în creștere dintre Maroc și Algeria prevestesc un conflict militar în Magreb
Coreea de Nord a lansat o nouă rachetă, potrivit armatei sud-coreene. Reacţia SUA: Această lansare reprezintă o ameninţare
Vladimir Putin, sursă foto: Kremlin
EXCLUSIV
Ar trebui România să nu recunoască alegerile din Rusia? Moscova creează minorități și susține tensiunile etnice în România
Irakul va cumpăra 12 avioane JF-17 Thunder din Pakistan
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro