Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Vehiculele blindate Stryker tema principală la Conferința Maneuver Warfighter
12 sep 2019 / 13:11
Liderii armatei americane au discutat despre viitorul echipelor de luptă ale brigăzii Stryker în deschiderea Conferinței Maneuver Warfighter care se întinde pe durata a trei zile, transmite defenceblog.

Conferința Maneuver Warfighter este un eveniment anual organizat la Centrul de Excelență din Fort Benning, Georgia și la care participă lideri și experți în materie din întreaga armată americană și militarii națiunilor partenere pentru a elabora și discuta problemele relevante pentru forța de manevră a armatei. Tema conferinței din acest an este „Brigada de combatere: Gata pentru luptă la scară largă”.

Cu această ocazie a fost abordată tema vehiculelor Stryker cu care sunt dotați cei 3.600 de soldați din forțele de infanterie. Vehiculele Stryker combină multe dintre cele mai bune caracteristici ale forțelor armatei actuale și exploatează tehnologia pentru a umple un decalaj de capacități operaționale între forțele grele și ușoare ale armatei. 

În prezent, Stryker reprezintă aproape o treime din forțele de infanterie ale armatei.

(w670)

Acestea sunt capabile să conducă misiuni pe toată gama de operațiuni militare și oferă comandanților o flexibilitate operațională și tactică sporită. Armata a proiectat aceste vehicule pentru a fi eficiente din punct de vedere operațional în condiții de luptă cu intensitate redusă.

Drept urmare US Army a apelat la o serie de uprade-uri pentru vehiculele Stryker prin adăugarea de arme, inclusiv un tun de 30 mm care poate declanșa un foc devastator asupra unui inamic. De asemenea unele vehicule Stryker au fost echipate cu rachete antitanc sau cu mortiere. 

(w670)

În plus, US Army este concentrată pe adăugarea de electronice sofisticate, care vor spori capacitatea existentă a lui Stryker de a comunica pe câmpul de luptă. De asemenea, sunt prezentate modificări ale pieselor cheie ale Stryker, inclusiv elementele de bază precum anvelopele, direcția și motoarele.

Acest model de vehicul poate fi transformat și trimis în luptă cu propriile sale elemente de sprijin, inclusiv artilerie, inginer, medical sau logistic.

Vezi și: SIG SAUER va produce noi modele de arme care să înlocuiască carabina M4 și mitraliera M249

 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Marina elenă, sursă foto: Hellenic Navy
EXCLUSIV
Jocul de putere în Mediterană: Acord istoric al Greciei și mutările Franței prin care Parisul i-a dat Turciei șah
BREAKING NEWS
SUA au sechestrat patru petroliere iraniene pe motiv că încalcă embargoul
Israelul a bombardat obiective Hamas din Fâșia Gaza
Autoritatea palestiniană condamnă acordul dintre Israel şi Emiratele Unite şi cere o reuniune de urgenţă a Ligii Arabe
Franţa mobilizează două avioane Rafale şi două nave militare în estul Mediteranei
Zeci de mii de persoane au continuat acţiunile de protest în marile orașe din Belarus
Turcia trimite liderilor UE și NATO scrisori cu privire la situația din estul Mediteranei
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro