Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Australia investește 270 de miliarde de dolari în Apărare
02 iul 2020 / 12:11
Guvernul Morrison va investi 270 de miliarde de dolari în următorii 10 ani pentru a îmbunătăți capacitatea și puterea Forței de Apărare australiene, pentru a proteja interesele țării într-un mediu global în continuă schimbare.

În Strategia pentru Apărare 2020, lansată astăzi, Guvernul Morrison acordă o prioritate însemnată regiunii Indo-Pacific și oferă un nou plan de soluționare a provocărilor pentru apărare prin creșterea investițiilor și a numărului personalului pentru toate categoriile de forțe, transmite defence aerospace.

Primul ministru, Scott Morrison, a spus că Strategia pentru Apărare va însemna, de asemenea, mai multe oportunități de locuri de muncă pe măsură ce industria australiană este din ce în ce mai capabilă să producă echipamente de apărare. "Prima mea prioritate este siguranța australienilor", a spus premierul.

"Guvernul federal se angajează să asigure Forței de Apărare echipamentele necesare pentru a răspunde provocărilor regionale în continuă creștere în Indo-Pacific și pentru a ne atinge obiectivele de stabilitate, pace și securitate regionale", a mai spus Scott Morrison.

"Angajamentul cu vecinii regionali sau colaborarea noastră cu partenerii vechi și noi, accentul trebuie să fie pe Indo-Pacific. Este locul în care trăim și unde sunt interesele noastre. Noua noastră Strategie de Apărare asigură faptul că Indo-Pacific este prioritar în deciziile pe care le luăm cu privire la desfășurarea și capacitățile noastre de forță. De asemenea, oferim industriei de apărare certitudinea finanțării de care are nevoie pentru noua noastră politică strategică de apărare", a mai spus premierul Australiei.

Citește și: Australia investește 340 de milioane de dolari americani în forțele speciale

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

EXCLUSIV
România deține cel mai performant avion de calibrare a echipamentelor de radionavigație
Un nou lot de ajutor militar american pentru Ucraina
Materiale sanitare din Qatar aduse cu o aeronavă militară
Pentagonul include Israelul în Comandamentul său militar pentru Orientul Mijlociu
Iranul a început desfășurarea exercițiului militar "Marele Profet-15"
Franţa, Marea Britanie şi Germania cer Iranului să renunţe imediat la producerea de uraniu metalic
Prin retragerea Moscovei din "Cer deschis" NATO pierde o sursă de informare asupra forţelor militare ale Rusiei
Cândva România construia camioane militare DAC. Roman SA, o umbră a fabricii de altădată, speră la un contract din Pakistan
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro