Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cel mai mare transportor de elicoptere chinezesc este aproape gata
26 aug, 12:55
O serie de fotografii efectuate într-un șantier naval din Shanghai au arătat că cel mai mare transportor de elicoptere, 100% chinezesc, este aproape gata. Unele surse afirmă că guvernul chinez vrea să construiască trei astfel de nave, transmite defencenews .

Fotografii recente dezvăluie că construcția celei mai mari nave din China avansează într-un ritm rapid într-un șantier naval din metropola Shanghai.

Imaginile au fost surprinse dintr-o barcă care navighează pe râul Huangpu, care traversează Shanghai și arată că structura principală a fost montată recent pe prima navă de tip 075.

(w670)

Acest model de navă va avea o punte de zbor mare, capabilă să lanseze simultan cinci-șase elicoptere mari. Acesta va avea, de asemenea, hangar pentru mai multe elicoptere.

Având în vedere ritmul de construcție este de așteptat ca nava să fie lansată în acest an. Șantierul naval de la Hudong-Zhonghua este locul unde se construiesc și alte nave, dar mai mici, de 25.000 de tone tip 071. Șase dintre aceste nave sunt active, iar alte două sunt în faza finală de construcție la șantierul naval.

(w670)

Surse autorizate au declarat că China vrea să construiască trei nave de tip 075. Nava se preconizează că va avea un deplasament între 35.000 și 40.000 de tone.

Vezi și: US Navy a finalizat testele pentru noua navă de transport USNS Puerto Rico

Ştiri Recomandate

Rusia, o putere militară susţinută cu bani de către China
Pentagonul dispune de o strategie care îi permite să distrugă sistemul de apărare aeriană al Rusiei din Kaliningrad
Rusia își extinde flota de spărgătoare de gheață
Donald Trump anunţă cele mai dure sancţiuni contra Iranului
Rusia a lansat mari manevre militare anuale, care mobilizează 128.000 de militari
Polonia intenționează să folosească o armată de partizani voluntari, în cazul unui război cu Rusia
Suedia şi Norvegia se vor alătura Iniţiativei Europene de Intervenţie, proiectul sponsorizat de Franța și de Emmanuel Macron
India a primit al doilea submarin din clasa Scorpene