Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Crimeea: Fregatele Essen și Makarov, exerciții în Marea Neagră
19 mai, 09:52
Fregatele din cadrul Flotei Mării Negre, Admiral Essen și Admiral Makarov au plecat din Sevastopol pentru exerciții, a informat luni biroul de presă al Flotei.

"În faza inițială, echipajele au răspuns la alarma pentru luptă și au început deplasarea spre zonele respective. După ieșirea din Sevastopol, echipajele navelor au organizat o serie de exerciții portuare, care au inclus manevre comune cu alte formațiuni", se mai arată în comunicat.

În zonele de antrenament de luptă, echipajele execută misiuni unice și comune în diferite zone ale mării. Fregatele s-au deplasat în Marea Neagră în conformitate cu planul de pregătire a flotei de combatere a flotei, transmite TASS.

Navele de război precum Admiral Essen reprezintă o nouă serie de fregate. Acestea sunt concepute pentru a distruge navele și submarinele inamice precum și instalațiile terestre și pentru a apăra culoarele maritime.

Fregatele din cadrul acestui proiect sunt înarmate cu opt lansatoare de rachete de croazieră Kalibr-NK care sunt capabile să lovească ținte la o distanță de până la 2.600 km.

Navele sunt, de asemenea, înarmate cu sisteme de artilerie Shil-1, Palash și AK-630M, sisteme de artilerie A-190, tunuri navale de calibru 100 mm, torpile și lansatoare de rachete RBU-6000. De asemenea, fregatele au o zonă de decolare și aterizare și pot transporta un elicopter antisubmarin (Ka-27 sau Ka-31).

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Federația Rusă va testa noi armamente cu bazare navală, în mările nordice
Embargou asupra vânzărilor de arme către Iran. ONU a respins o rezoluţiei propusă de SUA
Orban, mesaj către marinari: Vă asigur de sprijinul Guvernului pentru a continua restructurarea pe baze moderne a marinei
Primele două aeronave F-16 din lotul de cinci au sosit în România. MApN a anunțat calendarul următoarelor livrări
Sângele apă nu se face. Mercenarii ruși din Wagner Group, arestați în Belarus, s-au întors în Rusia
10 aeronave IAR-99 Standard vor fi modernizate la Avioane Craiova
Armata franceză se află în Beirut. Sute de militari participă la operațiunile de după exploziile din port
România consideră că normalizarea relațiilor dintre Israel și EAU va contribui la stabilitatea Orientului Mijlociu
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro