Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Polonia pedepseşte aspru campaniile de propagandă ale Rusie
24 Martie, 16:37
Autoritățile poloneze au prelungit interdicția de intrare în ţară pentru un cetăţean rus care a făcut „propagandă agresivă” împotriva Poloniei, a declarat Serviciul Polonez de Informaţii (PAW).

Cetăţeanului rus, pe numele sau Leonid Sviridov, i-a fost interzisă intrarea în Polonia și în spațiul Schengen până în decembrie 2025, a declarat Stanisław Żaryn, purtătorul de cuvânt al Serviciului Polonez de Informaţii (PAW), potrivit PolskieRadio.

Serviciul Polonez de Informaţii (PAW) a precizat în comunicatul de presă că, în perioada 2015-2020, Sviridov a desfăşurat activităţi de ’’propagandă rusă agresivă’’ care vizează interesele Poloniei, aducând astfel atingere imagini ţării pe plan internațional.

PAW atrage atenţia că unui jurnalişti ruşi sunt folosiţi de Moscova pentru campanii agresive de propagandă. Polonia, ţările NATO şi Vestul fiind printre ţintele preferate de aceştia. Serviciul Polonez de Informaţii a sublinia că Polonia este una dintre principalele ținte ale războiului informațional purtat de Rusia.

Sviridov a fost în decembrie 2015 înscris pe lista persoanelor a cărei prezenţă pe teritoriul Republicii Polonia este strict interzisă

G Ad:

La începutul acestei luni, PAW au declarat într-un comunicat de presă că i-a fost interzis accesul în țara lui Evgeniy Reshetnev, un alt cetățean rus care pretinde că este reporter.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Criza submarinelor franco-australiene | Macron va discuta miercuri cu Biden, de la care aşteaptă ''măsuri concrete''
Boeing dezvăluie noul concept de rachete aer-aer cu rază lungă. LRAAM nu va concura cu alte rachete americane
Ministerul apărării din Lituania recomandă consumatorilor să evite cumpărarea de telefoane mobile chinezeşti
Controversă privind sistemul Iron Dome din Israel. Dispută politică majoră între democrați în SUA privind finanțarea
Volodimir Zelenski promite un ''răspuns puternic'' după tentativa de asasinare a consilierului său
Criza submarinelor franco-australiene | Premierul danez îl apără pe Joe Biden în faţa criticilor europenilor
Puitorul de mine Viceamiral Constantin Bălescu și scafandri militari români se vor asigura că embargoul de arme impus Libiei e respectat
Arquus vrea ca România să devină „a doua casă”. Blindatele Sherpa 4x4 pe care ni le propun francezii ar putea fi construite aici
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro