Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rusia și China pregătesc desfășurarea de manevre comune, cu participarea a 13.000 de militari
06 aug, 08:46
Serviciul de presă al Regiunii Militare Est din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat, pe 05.08.2021, că aproximativ 13.000 de militari și aproape 500 de unități de armament și tehnică militară vor participa la exercițiul comun ruso-chinez Sibu/Interacțiune-2021.

Acesta se va desfășura, în perioada 09-13 august, în poligonul Qingtongxia din Regiunea autonomă Ningxia Hui din Republica Populară Chineză.

“La exercițiu vor participa aproximativ 13.000 de militari și vor fi implicate aproape 500 de unități de armament și tehnică militară”, se arată într-un comunicat de presă preluat de agenția Interfax.

Din partea Rusiei, la activitățile de pregătire pentru luptă vor participa un detașament al Aviației Operativ-Tactice, personalul unei mari unități de infanterie moto din Ținutul Transbaikal, precum și conducerea acesteia. Partea chineză va fi reprezentată de structuri aparținând Forțelor Terestre și Forțelor Aeriene.

Reprezentanții Regiunii Militare Est au informat că, în cadrul pregătirilor pentru exercițiu, militarii contingentului rus au desfășurat antrenamente practice privind desantarea din elicoptere, în urma aterizării acestora. La antrenament au fost folosite elicoptere Mi-8 aparținând Forțelor Aeriene ale Chinei.

G Ad:

Potrivit datelor furnizate de militarii ruși, pe parcursul antrenamentului, subunitățile au efectuat ambarcarea în elicoptere cu echipamentele din dotare, transportul și desantarea în raioane necunoscute. Militarii au efectuat ulterior un marș de mai mulți kilometri în teren accidentat, îndeplinind mai multe misiuni practice. În timpul activităților, personalul a folosit dispozitive moderne de observare și cercetare, puști cu lunetă și puști de asalt AK-12.

În perioada următoare, vor avea loc o serie de antrenamente comune ale militarilor ruși și chinezi. La acestea vor participa și subunități de aviație din cele două țări.

 

 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Menținerea aeronavelor MiG-29 și Su-27 în stare operațională devine o povară tot mai mare pentru Ucraina
Călătorie cu peripeții prin vestul Africii a unui convoi militar francez
Bogdan Aurescu va reitera necesitatea descurajării și apărării în mod coerent a întregului Flanc Estic, la reuniunea miniștrilor afacerilor externe ai NATO
John Bolton, apel pentru desființarea Transnistriei. Influența Rusiei poate fi combătută prin eliminarea conflictelor înghețate
Ucraina emite o nouă atenţionare cu privire la desfăşurările de trupe ruse: Aliaţii noştrii să acţioneze repede pentru a descuraja Rusia de la o invazie
Pentagonul anchetează un atac aerian american din 2019 în Siria, în urma căruia mai mulți civili au fost uciși
Humvee-urile armatei SUA ar putea primi o nouă şansă. O versiune cu propulsie hibridă este luată în calcul din compania AM General
Dronele RQ-4 Global Hawk vor fi folosite în testele cu arme hipersonice efectuate de armata americană
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro