Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Serviciului de Informații Externe al Ucraina are un nou şef
14 iun 2019 / 12:01
Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, la numit pe Vladislav Bukharev  șef al Serviciului de Informații Externe (SZRU), potrivit UNIAN şi 112 UA.
Vladislav Bukharev șef al Serviciului de Informații Externe al Ucrainei

Pe 11 iunie, prin decretul Președintelui Ucrainei Volodymyr Zelensky, generalul-locotenent Vladislav Bukharev a fost numit în funcția de șef al Serviciului de Informații Externe.

Vladislav Buhhariev a absolvit Școala Militară Superioară de Ingineri de Comunicații de la Kiev, din cadrul Forțelor Armate. Din 1992 până în decembrie 2007 a activat în cadrul Serviciului de Informații al Ucrainei (SBU) ca ofițer operativ și în funcții de conducere. Ulterior, până în 2010, a fost în funcția de șef adjunct la Poliția Fiscală. Începând cu anul 2010 s-a retras din activitate.

După declanșarea agresiunii ruse, acesta a revenit în cadrul SBU unde, din martie până în iulie 2014, a fost prim adjunct șef și șef al Direcției Generale de Combatere a Corupției și Crimei Organizate, iar din iulie până în octombrie 2014 Ofițer Special al șefului SBU.

Începând cu octombrie 2014 - deputat încadrul Radei Supreme, a aderat la fracțiunea „Patria", membru al Comisiei pentru sprijin legislativ în aplicarea legii și președintel al Subcomisiei pentru combaterea criminalității organizate.

Vladislav Bukharev are o medalie de la Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB).

Presa din Ucraina a precizat că Serviciul de informații externe a ajuns să fie condus de o persoană care a primit medalia „Pentru o luptă comună" de la  a Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB), adică omologul din Federația Rusă a SBU-ului ucrainean, continuator pe linie internă a fostului KGB sovietic.

Cum justifică Vladislav Bukharev primirea medaliei de la ruşi ?

Potrivit oficialului, el a primit medalia în 2004 pentru participarea la o operaţiune multinațională care a avut ca scop împiedicarea transferul unui lot mare de droguri din America Latină către Uniunea Europeană. Potrivit lui Bukharev, în această operațiune au fost implicați reprezentanți ai serviciilor speciale din diferite țări, inclusiv Statele Unite, Rusia, Europa și Nicaragua.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Noile bombardiere stealth B-21, în 'coasta' Chinei. SUA au anunțat dislocarea în Pacific
Rusia 'liniștește' Ucraina și anunță că invadarea ei de către Armata rusă e o 'absurditate'
Un tanc M-60 al armatei turce, distrus de unitatea de gherilă a femeilor libere YJA-Star (Video)
Agenți francezi ai DGSE, judecați pentru spionaj în favoarea Chinei
Militarii din R. Moldova şi România se antrenează împreună la poligonul de la Smârdan
Se întâmplă în China: Un reputat profesor universitar a fost arestat după critici la adresa lui Xi Jinping și a Partidului Comunist Chinez
Germania a plătit un miliard de dolari pentru prezența US Army, dar costurile achitate de SUA sunt mult mai mari
Asasinate la comandă | Ramzan Kadyrov, liderul Ceceniei, bănuit că a ordonat asasinarea unui alt disident cecen
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro