Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trupele rusești din Transnistria se mișcă. Un batalion de infanterie moto a efectuat un marș de 50 de kilometri
07 sep, 09:38
Serviciul de presă al Regiunii Militare Vest din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 06.09.2021, un batalion de infanterie moto aparținând Grupării operative de trupe ruse (GOTR) din Regiunea Transnistreană a Republicii Moldova a început efectuarea unei tabere de instrucție.

După ce au fost alarmați, aproximativ 350 de militari ai grupării au efectuat un marș pe o distanță de 50 de kilometri, cu 30 de unități de tehnică blindată și tehnică auto. În urma sosirii în raionul indicat, militarii au desfășurat tabăra de campanie. Personalul a amenajat tranșee și un parc pentru mașinile de luptă, o cantină, un punct medical și alte obiective necesare pentru asigurarea funcționării unității.

În timpul taberei de instrucție, batalionul de infanterie moto va desfășura o serie de exerciții tactice, precum și activități de protecție de radiații, chimică și biologică. O atenție specială va fi acordată cursurilor din cadrul programului de pregătire militară specială a contingentului rus pentru participarea la misiuni de menținere a păcii.

Ieșirea în teren a batalionului de infanterie moto se desfășoară în poligonul de tragere al GOTR și va dura o săptămână.

Comentariul autorului: Forțele principale ale Grupării operative de trupe ruse (GOTR) din Regiunea Transnistreană a Republicii Moldova sunt reprezentate de două batalioane de infanterie moto, care se rotesc la șase luni, pentru îndeplinirea de misiuni de menținere a păcii.

G Ad:

Este posibil ca ieșirea în teren a batalionului de infanterie moto, care nu se află în misiune, să fie legată de începerea în zilele următoare a exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Vest-2021.

În condițiile în care reprezentanții Ucrainei au anunțat în mai multe rânduri că se tem de declanșarea unei invazii militare ruse pe timpul exercițiului ruso-belarus Vest-2021, în această perioadă, orice mișcare a trupelor rusești din Transnistria merită o atenție sporită.

 

 

 

 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Erdogan a anunțat expulzarea a 10 ambasadori. Turcia declară persona non grata ambasadori inclusiv din SUA, Germania sau Franța
F-35 e istorie. Turcia a demarat procedura de înzestrare cu F-16 americane la standardul Viper și modernizarea actualei flote
Președintele Ucrainei îl va schimba pe Andrei Taran din funcția de ministru al apărării
Cum se poziționează românii în cazul unui război între SUA și China. Dungaciu: România a fost isterică în ambele direcții
Alianțe în cadrul Alianței. Turcia spune că acordul de apărare dintre Grecia și Franța va dăuna NATO
SUA au anunțat uciderea unui important lider Al-Qaida într-un atac aerian al unei drone în Siria
Rușii contraatacă în disputa cu tehnologia SUA. „Su-57 surclasează avioanele americane la mai toate sistemele. F-35 și F-22 pot fi doborâte”
Trei calde și una rece în programul hipersonic al SUA. Lansarea unui focos hipersonic s-a soldat cu un eșec
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro