Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vehicul de tip Humvee, furat dintr-o garnizoană a Gărzii Naționale a SUA
19 ian, 11:04
Biroul Federal de Investigații din Statele Unite (FBI) cere sprijinul cetăţenilor americani pentru găsirea unui Humvee furat vineri dimineață, 15 ianuarie 2020, dintr-un depozit de vehicule militare al Gărzii Naţionale a SUA din California.

Conform informațiilor publicate de autorități şi citate de cotidianul american Los Angeles Times, vehiculul de tip Humvee aparţinea Batalionul de Sprijin al celei de-a 40-a Brigăzii a Gărzii Naționale.

Sursa citată precizează că vehiculul militar a fost furat dintr-o garnizoană a Gărzii Naționale din Bell, care găzduiește, de asemenea, un centru regional de recrutare, dar şi rezervişti ai US Army, US Navy şi Marine Corps.

Atât militarii Gărzii Naţionale, cât şi cei ai US Army îşi ţin vehiculele militare la comun într-un depozit.

Sursa citată precizează că vehiculul poate fi identificat uşor, deoarece este vopsit în camuflaj verde, are însemne oficiale, iar numărul de înmatriculare este: 40TH BSB.

„Am fost la presă cât de repede am putut sperând că cineva o să recunoască vehiculul”, a spus Laura Eimiller, reprezentantă a biroului FBI din Los Angeles.

Vehiculul valorează 120.000 de dolari și există o recompensă de 10.000 de dolari pentru oricine oferă informaţii care pot ajuta la găsirea acestuia. Persoana care a furat vehiculul riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.

FBI-ul îi roagă pe cetăţenii americani care pot oferi detalii despre locul în care se află vehiculul de tip Humvee să sune la numărul de telefon: (310) 477-6565.

La mai puțin de două săptămâni după protestele de la Capitolul SUA, circulă zvonuri despre alte posibile incidente de acest fel, iar furtul unui astfel de vehicul a stârnit discuţii aprinse pe rețelele de socializare, mai ales că militarii Gărzii Naţionale asigură acum securitatea acestei clădire, iar FBI a dispus verificarea tuturor militarilor detaşaţi aici.

 

 

 

 

 

 

 

 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Japonia va autoriza deschiderea focului împotriva navelor Chinei care vor încerca debarcarea pe disputatele insule Senkaku
Rușii acuză că Republica Moldova, împreună cu Ucraina și Georgia, „amenință Rusia în Marea Neagră”
Noii mecanicii conductori ai Armatei au testat Zimbrii românești, transportoarele blindate B 33
Portavionul USS Theodore Roosevelt și grupul său de luptă au efectuat o demonstrație de forță în Marea Chinei de Sud (Video)
România modernizează cazarma 1026 Tunari, care va fi adusă la standardele unei baze moderne NATO
Controversa „Stop Soros”: Ungaria susține că va continua să protejeze granițele UE
Povestea armelor de asalt M27, cele ce vor înlocui celebrele M4 în rândul pușcașilor marini ai SUA
Turelele pentru Piranha V, produse integral în România. Urmează livrarea turelelor pentru următorul lot de transportoare
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro