Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Artileria autopropulsată Koalitsiya-2S35SV a finalizat testele pentru armata rusă
13 ian, 10:13
Rusia anunță că un prim lot de artilerii autopropulsate Koalitsiya-2S35SV calibru 152 mm a finalizat testele pentru armata rusă, a anunțat Ministerul Apărării din Rusia, transmite Jane. 

Raportul afirmă că tunul 2A88 152 mm / L52 a fost testat în patru etape: prima lovitură de „încălzire”, urmată de două focuri cu sarcini sporite, după care a tras de la patru până la opt runde la o singură țintă.

Un lot experimental de patru vehicule a fost produs de UralTransMash, o filială a UralVagonZavod (UVZ). În raportul anual al societății producătoare din 2018 se arăta că dezvoltarea pieselor componente pentru proiectul 2S35 a fost finalizată, deși agenția de știri TASS a anunțat în 2015 că sistemul va fi în funcțiune până în 2017.

Modelul 2S35 este de așteptat să înlocuiască 2S19 Msta-S SPH în serviciul rusesc, a informat TV Zvezda. Într-un documentar despre vehicul, reporterii au arătat că acesta are o rată maximă de foc de 16 runde / min și o rază de 70 km cu muniție asistată de rachetă.

Artileria autopropulsată este echipată cu un sistem cu încărcare automată care permite o rată mare de trageri, precum și cu un sistem de răcire a țevii care pulverizează apă pe brida tunului între focuri. Echipajul este format din trei oameni poziționați în partea din față.

Vezi și: Portugalia va înlocui obuzierele M114A1 de calibru 155 mm

Ştiri Recomandate

Rusia are noi interese strategice în Libia. Generalul Gregory Hadfield: Avioanele aduse din Siria, suport militar pentru mercenarii din Grupul Wagner
Criza rachetelor S-400. Rusia este nerăbdătoare şi așteaptă să livreze Turciei cel de-al doilea lot de sisteme de apărare aeriană
Document strategic: Rusia a inclus armele dislocate în spațiu în categoria ameninţărilor militare
Germania susţine participarea Ucrainei la Programul Parteneriatului Consolidat al NATO
Ambasada Rusiei la Bucureşti promovează teorii ale conspiraţiei. Informaţii despre presupuse experimente efectuate de cercetători americani în Ucraina
Şeful diplomaţiei germane: Manifestaţiile paşnice din SUA sunt ''mai mult decât legitime''
Situația degenerează în SUA. Polițiști împușcați de protestatari
Zaharova spune că teoria implicării Rusiei în protestele din SUA e 'manipulare murdară'