Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Complexele antiaeriene Gepard ale Armatei României au participat la un exercițiu de nivel baterie în Polonia
09 iul, 14:04
În această săptămână, militarii din cadrul detaşamentului de apărare antiaeriană rotaţia a IX-a din Polonia au executat un exerciţiu de antrenament în teren de nivel baterie, în poligonul Wyreby.

Timp de două zile, artileriştii antiaerieni vrânceni au exersat tactici şi proceduri specifice privind deplasarea pe terenuri greu accesibile, au pus în practică schemele de manevră şi s-au antrenat la îmbunătăţirea baremelor pentru a fi "Gata de luptă" în cel mai scurt timp.

Experienţa dobândită pe parcursul etapei de instruire de nivel secţie şi-a pus amprenta asupra modului în care s-au desfăşurat principalele secvenţe de instruire ale acestui exerciţiu, secţiile de tragere reuşind să acţioneze întrunit şi sincronizat.

Activitatea a fost un real succes şi totodată o bună oportunitate pentru bateria Gepard de a se instrui pentru exerciţiul cu trageri de luptă pe care militarii români îl vor executa în comun cu partenerii polonezi şi americani, la sfârşitul acestei luni.

G Ad:

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Două avioane de vânătoare rusești Su-30 au escortat bombardierele americane B-1B deasupra Mării Negre (Video)
Nicolae Ciucă, întâlnire oficială cu secretarul american al Apărării: Pilonul de bază pentru securitatea şi apărarea României rămâne Parteneriatul Strategic cu SUA
Ministrul rus al apărării anunţă că Uniunea statală Rusia-Belarus va avea în curând o nouă doctrină militară
Su-57, predestinat eșecului? Cum a ajuns un fiasco programul prin care Rusia voia să rivalizeze cu F-22 
România, implicată în asigurarea unei misiuni a SUA: Două bombardiere B-1B au zburat în zona Mării Negre
Turcia va continua să desfășoare operații militare în Siria și Irak
SUA laudă modernizarea Armatei și admit rolul de lider al României în regiune. Secretarul Austin, asigurări privind angajamentul în Est
SUA reconfirmă susținerea Ucrainei în conflictul cu Rusia. Austin încheie în România turneul statelor din zonă aflate “pe linia frontului cu Rusia”
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro