Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Forțele armate ucrainene au distrus un camion cu muniţie al forţelor separatiste din Donbas (Video)
19 mai, 16:58
Forţele armate ucrainene au distrus un camion militar Ural al forţelor separatiste din Donbas, susţinute de Rusia. Conform primelor date, soldaţii ucraineni aveau informaţii că vehiculul era folosit pentru aprovizionarea cu muniţie pe câmpul de luptă.

Grupul de luptă K-2 al Brigăzii 54 a Forțelor Armate din Ucraina a postat pe canalul sau de YouTube momentul în care lovesc poziţiile inamice ale forţelor separatiste din Donbas, cât şi un camion pe care acestea l-ar fi folosit în mod regulat pentru a transporta muniţie.

Potrivit UNIAN, militarii ucraineni s-au confruntat în ultimele zile cu mai multe atacuri din partea forţelor separatiste, fapt ce le-a indicat acestora că separatiştii au primit muniţie, dar nu le era clar cine şi cum o livrează.

Ofiţerii de informaţii din Armata Ucraineană au folosit mai multe UAV-uri (drone), dar şi alte sisteme de recunoaştere pentru a depista şi supraveghea poziţiile forţelor pro-ruse de ocupaţie, iar în momentul în care acestea au declanşat un nou atac, militarii ucraineni au răspuns la rândul lor cu focuri de armă, distrugând camionul.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Primele două aeronave F-16 din lotul de cinci au sosit în România. MApN a anunțat calendarul următoarelor livrări
Sângele apă nu se face. Mercenarii ruși din Wagner Group, arestați în Belarus, s-au întors în Rusia
10 aeronave IAR-99 Standard vor fi modernizate la Avioane Craiova
Armata franceză se află în Beirut. Sute de militari participă la operațiunile de după exploziile din port
România consideră că normalizarea relațiilor dintre Israel și EAU va contribui la stabilitatea Orientului Mijlociu
Ambasada SUA în România nu slăbește lupta împotriva traficului de persoane, după extrădarea a doi cetățeni capturați de forțele speciale ale MAI
Erdogan, declarație ambiguă și amenințătoare despre atacarea vasului turc de explorare. Turcia acuză Franța de atitudine 'huliganică'
Serbia și Kosovo vor purta negocieri la Casa Albă
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro