Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

FSB a interzis accesul a peste 10.000 de persoane în Rusia
12 dec 2018 / 18:45
FSB, serviciul secret al Federației Ruse și succesorul KGB-ului, a anunțat că peste 10.000 de persoane au fost interzise în Rusia. 
FSB

Peste 10.000 de persoane suspectate de implicare în activități teroriste și extremiste au avut accesul interzis pe teritoriul Rusiei, a aunțat directorul FSB, Alexander Bortnikov, potrivit agenției de presă TASS.

"Eforturile bine coordonate ale tuturor agențiilor implicate în lupta împotriva terorismului au făcut posibilă prevenirea actelor teroriste în timpul alegerilor prezidențiale din Rusia, dar și în timpul Cupei Mondiale", a declarat directorul FSB. Pe lângă cele 10.000 de persoane a căror acces a fost interzis în Rusia, peste 60 de cetățeni ruși au fost opriți de FSB să ajungă în zonele de conflict din Orientul Mijlociu.

Directorul FSB a mai adăugat că serviciile speciale din Rusia au neutralizat în acest an 65 de militanți. În timpul operațiunilor de combatere a terorismului din 2018 au fost reținuți de Moscova un număr de 236 de radicalizați și 589 de suspecți acuzați de complicitate.

Totodată, Alexander Bortnikov a precizat că Federația Rusă a neutralizat 37 de celule teroriste care urmau să efectueze atacuri în 2018, în Caucazul de Nord. Rusia a închis și peste 47.000 de site-uri care conțineau informații despre activitățile organizațiilor teroriste internaționale, mai informează sursa citată.

Majoritatea evoluțiilor teroriste cu caracter terorist au loc în Caucazul de Nord, deși organizațiile teroriste încearcă să-și extindă activitățile în alte regiuni ale Federației Ruse.

 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Demonstraţie de forţă a Statelor Unite. US Navy a trimis două portavioane americane în Marea Chinei de Sud
General ucrainean: Rusia şi-a consolidat prezenţa militară cu 1.100 de tancuri şi 2.600 de vehicule blindate în apropierea graniței cu Ucraina
Serbia a primit drone din China. Belgradul a prezentat dronele CH-92A (Foto/Video)
Turcia: Racheta de croazieră anti-navă ATMACA a trecut ultima etapă de testare (Video)
Vladimit Putin plânge după URSS: Constituţia lui Lenin a fost ''o bombă cu efect întârziat''
Serviciu militar voluntar | Ministrul german al apărării se opune revenirii la serviciul militar obligatoriu
Forţele Terestre Române: Succesul oricărei misiuni a "Viperelor Negre" constă într-un proces de planificare foarte bine pus la punct
Întărirea batalionului NATO din Lituania. Franţa trimite tancuri Leclerc și vehicule de luptă pentru infanterie
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro