Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Noi echipamente pentru parașutiștii americani
10 sep, 08:37
Militarii din cadrul Brigăzii 173 Aeropurtate au primit cele mai noi echipamente mobile Point of Presence (PoP) și Soldier Network Extension (SNE).

Noul echipament este un grup integrat de tehnologii în rețea - radio, senzori, echipamente și software asociate - care va oferi o capacitate integrată de voce și date pentru  întreaga formație de luptă a brigăzii, de la comandant până la soldat. Toți vor avea acces în timp real la toate informațiile de pe câmpul de luptă.

Echipamentul PoP / SNE nou achiziționat va fi testat de parașutiștii armatei americane în timpul exercițiului Saber Junction 2019 în zona de antrenament Grafenwoehr din Germania.

 (w670)

Saber Junction 2019 este un exercițiu care implică aproape 5.400 de militari din 16 națiuni aliate și partenere în zonele de pregătire Grafenwoehr și Hohenfels și se vor desfășura toată luna septembrie în Germania. Antrenamentul este conceput pentru a evalua disponibilitatea Brigăzii 173 aeropurtate să execute operațiuni terestre într-un mediu comun, combinat și să verifice interoperabilitatea cu aliații.

Vezi și: Exercițiul Saber 19 a întărit colabrarea în cadrul Brigăzii Multinaționale Devil

Ştiri Recomandate

Portavionul Prince of Wales al Royal Navy a fost lansat la apă
Iranul ameninţă să transforme într-un ''câmp de luptă'' orice ţară care îl atacă
Parlamentul ucrainean a adoptat o lege cu privire la elaborarea unui plan de apărare în caz de agresiune sau conflict armat
Rusia, o putere militară susţinută cu bani de către China
Pentagonul dispune de o strategie care îi permite să distrugă sistemul de apărare aeriană al Rusiei din Kaliningrad
Rusia își extinde flota de spărgătoare de gheață
Donald Trump anunţă cele mai dure sancţiuni contra Iranului
Rusia a lansat mari manevre militare anuale, care mobilizează 128.000 de militari