Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Timp de aproape o lună, trupele ruse vor executa exerciții tactice de amploare, în poligoane din Regiunea Astrakhan
20 aug 2020 / 08:44
Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 18.08.2020, trupele regiunii au început pregătirile pentru executarea unor exerciții tactice cu dublă partidă, la nivel divizie și brigadă.

Activitățile de pregătire pentru luptă de amploare cu marile unități ale Regiunii Militare Sud se vor desfășura, în perioada 24 august - 20 septembrie, în poligoane din Regiunea Astrakhan.

Astfel, divizia de infanterie moto din Cecenia a Armatei 58 arme întrunite va îndeplini misiuni de instrucție și luptă în poligonul Kapustin Yar. Acesteia i se vor opune unități militare aparținând marilor unități de infanterie moto din Osetia de Nord și Ingushetia, care fac parte din aceeași armată. La activitățile planificate vor participa peste 6.000 de militari și aproximativ 2.500 de unități de armamente și tehnică militară și specială.

În același timp, pe teritoriul poligonului Ashuluk, va fi executat un exercițiu tactic cu dublă partidă la nivel brigadă, cu participarea marilor unități de infanterie moto din Ținutul Stavropol și Republica Karaceay-Cerkessia aparținând Armatei 49 arme întrunite.

Pentru participarea la exerciții, marile unități au efectuat marșuri, în mod combinat, pe distanțe cuprinse între 500 și 1.000 de kilometri. Exercițiile se vor desfășura sub conducerea comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, general de armată Aleksandr Dvornikov.

G Ad:

“În cadrul trupelor a avut loc astăzi aprobarea structurii aparatului de conducere a exercițiilor, care va permite ca, împreună cu instruirea comandanților marilor unități și unități militare, să perfecționeze coeziunea conducerii brigăzilor și diviziei”, a declarat Dvornikov.

Potrivit precizărilor acestuia, forma cu dublă partidă de desfășurare a exercițiilor va contribui la dezvoltarea unui spirit de concurență între comandanți și la dorința de a domina adversarul convențional, ceea ce va duce la căutarea de soluții nestandardizate, în afara șabloanelor și la utilizarea vicleniei militare. 

În cadrul pregătirilor pentru examenul principal din acest an al Trupelor Regiunii Militare Sud, respectiv exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020, în prezent, marile unități și unități militare ale regiunii desfășoară activități de asigurare multilaterală a forțelor, în cadrul unui complex de exerciții speciale, pe categorii de asigurare, sub conducerea organelor centrale de conducere militară ale Forțelor Armate ale Federației Ruse.

Activitățile de instrucție din perioada actuală de pregătire se desfășoară ținând cont de particularitățile situației epidemiologice, pentru a preveni infectarea în masă a personalului cu noul coronavirus.

Comentariul autorului: La exercițiul tactic cu dublă partidă la nivel divizie, care va fi executat în poligonul Kapustin Yar, vor participa militari din cadrul Diviziei 42 Infanterie Moto - Khankala, Brigăzii 19 Infanterie Moto - Vladikavkaz și Brigăzii 136 Infanterie Moto - Buinaksk din compunerea Armatei 58 arme întrunite - Vladikavkaz.

Cel de-al doilea exercițiu tactic cu dublă partidă, la nivel brigadă, care se va desfășura în poligonul Ashuluk, va implica participarea Brigăzii 206 Infanterie Moto - Budennovsk și Brigăzii 34 Infanterie Moto (vânători de munte) - Zelenchukskaya aparținând Armatei 49 arme întrunite - Stavropol.

Activitățile de pregătire pentru luptă anunțate de reprezentanții ruși includ două elemente surprinzătoare. În primul rând, perioada foarte lungă de desfășurare, de aproape o lună de zile. De regulă, exerciții de acest gen sunt executate pentru o perioadă de cinci până la șapte zile. În al doilea rând, este vorba despre locurile de desfășurare, întrucât poligoanele Kapustin Yar și Ashuluk din Regiunea Astrakhan sunt specializate pentru acțiunile trupelor de rachete și de apărare antiaeriană. În mod normal, acțiunile trupelor de infanterie moto sunt desfășurate în poligoanele de arme întrunite din sudul Federației Ruse.

Probabil, toate aceste particularități sunt legate de exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020, planificat pentru luna septembrie. După cum au anunțat anterior reprezentanții militari ruși, planul exercițiului a fost modificat, în așa fel încât activitățile principale să nu se desfășoare în proximitatea frontierelor, ci în interiorul teritoriului rus. În acest fel, partea rusă intenționează să evite speculațiile privind declanșarea unei invazii asupra teritoriului Ucrainei, cu trupele participante la exerciții.

 

 

 

 

 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Imagini dramatice cu prăbușirea avionului F-35 în momentul decolării de pe portavionul HMS Queen Elizabeth (VIDEO)
Vasile Dîncu, ministrul Apărării: Programele majore de înzestrare vor continua cu aceeași forță
Menținerea aeronavelor MiG-29 și Su-27 în stare operațională devine o povară tot mai mare pentru Ucraina
Călătorie cu peripeții prin vestul Africii a unui convoi militar francez
Bogdan Aurescu va reitera necesitatea descurajării și apărării în mod coerent a întregului Flanc Estic, la reuniunea miniștrilor afacerilor externe ai NATO
John Bolton, apel pentru desființarea Transnistriei. Influența Rusiei poate fi combătută prin eliminarea conflictelor înghețate
Ucraina emite o nouă atenţionare cu privire la desfăşurările de trupe ruse: Aliaţii noştrii să acţioneze repede pentru a descuraja Rusia de la o invazie
Pentagonul anchetează un atac aerian american din 2019 în Siria, în urma căruia mai mulți civili au fost uciși
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro