Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ucraina a primit din SUA un nou lot de vehicule de luptă HMMWV
10 apr 2019 / 20:16
Statele Unite au livrat Ucrainei un nou lot de vehicule de luptă HMMWV. Pe 9 aprilie, cargoul Amazon (IMO 9104263, pavilion Malta) a descărcat în portul Odesa 175 de tone de echipament și tehnică militară, livrate de SUA.

Printre produsele debarcate, reprezentantul dumskaya.net a numărat 15 vehicule militare sanitare și 20 de vehicule de luptă de tipul HMMWV (High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle, cunoscute în jargonul militar sub denumirea "Humvee"), potrivit BSMAP.

 (w670)

Potrivit dumskaya.net, acesta este cel de-al treilea lot de Humvee-uri care a intrat în Ucraina după începerea conflictului cu Rusia. Primul a fost în 2015, iar al doilea în toamna anului 2017.

Acesta este al treilea lot de HMMWV, care a intrat în Ucraina după începerea războiului. Primul a fost în 2015, al doilea - în toamna anului 2017. În total, SUA au livrat Ucrainei între 230 și 300 de vehicule militare destinate în principal brigăzilor de desant-asalt.

În total, potrivit diverselor surse, americanii ne-au înmânat între 230 și 300 de mașini. Rețineți că aceste vehicule au fost în serviciul armatei ucrainene din 2001. În principiu, sunt echipați cu brigăzi de asalt în aer.

La motorul HMMWV cu 8 cilindri diesel de 6,2 litri și 160 CP Masina este capabilă să accelereze până la 113 km / h, în timp ce consumul de combustibil variaza intre 16 si 23 de litri la 100 km. Masa masinii - 2359 kg, capacitate de transport - doua tone.


Ştiri Recomandate

România, prima reacție după ce Zelenski a spus că ”Bucovina de Nord a fost ocupată de români”
Avionul Su-57 a pierdut bătălia aeriană cu F-22 și F-35. Superioritatea aeriană americană îşi spune cuvântul
Rusia continuă să-și consolideze legăturile cu Republica Laos. Moscova a livrat un lot de tancuri T-72B1
Ministrul de externe ale Turciei a făcut apel la extinderea NATO şi la primirea Georgiei în Alianţa Nord-Atlantică
Mentenanța elicopterelor Armatei Bulgariei, efectuată de Airbus în România
UE pune bazele Armatei europene și anunță capabilități militare complementare cu NATO, dar diferite
Noi imagini cu Next Generation Squad Weapon
Declarație șoc a unui important general rus: Sistemele de apărare rusești împotriva rachetelor nu pot respinge un atac masiv