Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Critical Communications World. MOTOROLA dezvăluie soluții AVANSATE
Intelligence
Data publicării:
Motorola Solutions va dezvălui soluții foarte avansate necesare pentru misiuni critice, pentru a crea un nivel sporit de siguranță într-o societate digitală, la Critical Communications World 2018 (15-17 mai, Berlin, Germania, standul C10).

La CCW 2018, accentul se va pune pe soluții destinate atât operatorilor publici, cât și organizațiilor comerciale pentru transformarea digitală a siguranței publice, a managementului dezastrelor 2.0 și pentru modernizarea rețelelor.

Comunicarea în misiuni critice este mai importantă ca niciodată. În perioadele în care se produc dezastre naturale, atacuri teroriste, demonstrații în masă sau se înregistrează o creștere a violenței, organizațiile de siguranță publică au nevoie de soluții ultramoderne, inteligente (Smart Public Safety) pentru a acțiuna rapid și eficient. În plus, în era digitală, evoluțiile rapide ale tehnologiei digitale au un impact puternic asupra vieții noastre, permițând dezvoltarea unei economii digitală și restructurând în mod fundamental domeniul siguranței publice.

"Societatea, economia și siguranța publică trec printr-o transformare digitală. Oferim organizațiilor de siguranță publică și clienților comerciali informațiile și instrumentele corecte pentru a-i ajuta să își sporească eficiența operațională, capacitatea de reacție și siguranța", a declarat Mark Schmidl, Vicepreședinte și Director General Motorola Solutions pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). "De la TETRA și DMR, la LTE, vizitatorii standului nostru la CCW pot evalua unul dintre cele mai cuprinzătoare portofolii de dispozitive de comunicații critice, dar și de date analitice care facilitează transformarea digitală de astăzi".

NOU LA CCW 2018

TRANSFORMAREA DIGITALĂ A SIGURANȚEI PUBLICE

Complexitatea criminalității este tot mai mare, iar necesitatea unui schimb eficient de informații în interioriu, dar și între diferite agenții, nu a fost niciodată mai mare. Odată cu folosirea tot mai des a camerelor video instalate pe uniformă și cu creșterea numărului de surse de informare care susțin siguranța publică, a fost atins un punct de cotitură. Dacă aceste date valoroase nu pot fi utilizate în timp real, organizațiile de siguranță publică riscă să nu afle informații critice care ar putea schimba deznodământul unui incident.

La CCW 2018, Motorola Solutions demonstrează modul în care organizațiile de siguranță publică pot descompune seturi de informații, îi pot înzestra mai bine pe ofițerii din prima linie și pe operatorii din camera de control. Cu noua generație de camere video Motorola Solutions 'Si500 purtate de polițisti, cu noul dispozitiv LEX L11 LTE, precum și cu pagerul bi-direcțional ADVISORTM TPG2200, Motorola Solutions prezintă dispozitive gândite și proiectate pentru a ajuta echipele din prima linie să obțină cele mai bune rezultate, în momentele care contează. Software-ul Centrului de Comandă (Command Center Software) de la Motorola Solutions combină o experiență unitară și intuitivă cu capabilități inteligente, permițând operatorilor camerelor de control să gestioneze eficient date diverse, provenite dintr-un număr din ce în ce mai mare de surse. Motorola Solutions va oferi, de asemenea, detalii în exclusivitate despre noua platformă de securitate end-to-end de la Avigilon, care va furniza imagini de înaltă calitate și date analitice bazate pe Al, destinate siguranței publice și fluxurilor comerciale. Alte soluții prezentate la CCW: suita de sisteme Motorola Solutions pentru siguranță publică, care includ aplicații noi, cum ar fi Capture Mobile Camera app, care permite echipelor din prima linie să înregistreze în siguranță imagini - video și audio - cu stabilirea unei cronologii de utilizare încă din momentul capturării.

INTERVENȚIE ÎN CAZ DE CALAMITATE 2.0 (Disaster Relief 2.0)

Când dezastrele lovesc și comunicarea critică este limitată sau inexistentă, operatorii de siguranță publică și utilizatorii comerciali, cum ar fi furnizorii de utilități, se pot baza pe rețelele de bandă largă ușor de transportat: Motorola Solutions LXN 500 LTE Ultra Portabil Infrastructure le permite utilizatorilor să își ia rețeaua cu ei. Accesibilă în diverse situații - de la folosirea în rucsac, la instalarea în vehicul, în clădire sau într-un punct fix - acoperirea LTE poate fi stabilită rapid și sigur, oriunde și oricând. Cu o greutate mai mică de 6 kilograme și cu un timp de activare mai mic de cinci minute de la pornire, LXN 500 LTE Ultra Portable Infrastructure este cea mai mică și mai ușoară rețea de bandă largă de la Motorola Solutions.

Rețeaua LTE complet funcțională este construită pe o platformă care combină un eNodeB (eNB) și un nucleu de pachete (Evolved Packet Core - EPC). Infrastructura portabilă creează o bulă LTE cu o acoperire de până la un kilometru și poate găzdui până la 100 de conexiuni. Acoperirea și capacitatea la cerere oferă imagini video esențiale misiunii și alte informații despre aplicațiile media folosite în misiune în momentul angajării. LXN500, echipat cu Wi-Fi și GPS poate găzdui, de asemenea, aplicații software cum ar fi cartografiere, mesagerie și streaming video pentru a identifica resursele din teren, în caz de urgență și pentru a permite o colaborare fără probleme. Designul robust, cu o clasificare IP54, rezistă căldurii, frigului, ploii, precum și umidității, prafului și vibrațiilor.

MODERNIZAREA REȚELELOR, UN PRIM PAS PENTRU TRANSFORMAREA DIGITALĂ

Furnizorii cu viziune de rețele de siguranță publică preconizează o perioadă îndelungată de coexistență a TETRA cu LTE. În timp ce TETRA rămâne cea mai bună tehnologie pentru serviciile de voce esențiale în misiune, LTE promite aplicații de ultimă generație, care vor spori siguranța personalului din prima linie, vor crește puterea de înțelegere a situației și vor spori productivitatea. La CCW 2018, Motorola Solutions va demonstra modul în care utilizatorii pot beneficia de rețele integrate TETRA și LTE în bandă largă.

Tehnologia de ultimă generație, cum ar fi sistemele Motorola Solutions DIMETRA X Core systems, permite operatorilor de siguranță publică și clienților comerciali să profite cât mai mult de actuala rețea TETRA, în timp ce se pregătesc pentru capabilități suplimentare de bandă largă LTE, oferite în viitor de banda largă mobilă.

Mai mult decât atât, Motorola Solutions va prezenta actualizări ale sistemului TETRA DIMETRA Express, care oferă acum modularitate și redundanță geografică îmbunătățite și va prezenta modul în care utilizatorii pot îmbunătăți siguranța și reziliența rețelelor critice de comunicații de astăzi și în viitor. La CCW 2018, Motorola Solutions va prezenta, de asemenea, portofoliul său sporit de siguranță publică cu o nouă ofertă WAVE on-premise. Platforma WAVE conectează rețele disparate, permițând operatorilor de siguranță publică și utilizatorilor comerciali să stabilească o comunicare între telefoane intelingente, radiouri, calculatoare și telefoane fixe.

DISPOZITIVE COLABORATIVE

La CCW 2018, Motorola Solutions va prezenta, de asemenea, viziunea sa asupra siguranței publice colaborative și a fluxurilor de lucru comerciale bazate pe dispozitive TETRA și LTE dedicate. Într-o lume cu un număr tot mai mare de dispozitive conectate, Motorola Solutions promovează dezvoltarea de soluții de colaborare, deoarece consideră că oferă flexibilitate, simplifică comunicarea și reduce riscurile pe care le presupun dispozitivele complexe multifuncționale. Prin urmare, Motorola Solutions vede o cerință clară a pieței pentru dispozitivele interconectate, care suportă fie rețele TETRA, fie rețelele LTE în bandă largă și care comunică între ele și cu alte echipamente din jur, creând o comunicație fără sincope între tehnologii.

O componentă-cheie a portofoliului de sisteme de colaborare Motorola Solutions este noul dispozitiv LEX L11 Mission Critical LTE. Pe lângă faptul că oferă o gamă largă de funcții inovatoare, inclusiv o platformă mobilă securizată end-to-end, LEX L11 colaborează perfect cu alte dispozitive compatibile prin Bluetooth, ca parte a unei rețele personale securizate. Această funcție de colaborare permite utilizatorilor să profite de performanțele ambelor tehnologii - de exemplu, utilizatorii pot beneficia de acoperirea combinată a rețelelor TETRA și a rețelelor publice de siguranță în bandă largă sau pot utiliza LEX L11 ca interfață de utilizator primară pentru comunicațiile pe bază de TETRA și LTE.

[citeste si]


Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News

Spionajul chinez este la apogeu. Europa are de dus o luptă grea pe frontul nevăzut
Coordonatorul operațiunilor Iranului în Siria a fost eliminat de Israel. Televiziunea iraniană și-a întrerupt programul anunțând moartea generalului Mousavi
Ochii Iranului din Marea Roșie. O navă de spionaj iraniană oferă informații rebelilor Houthi înainte de atacurile asupra navelor comerciale
Informațiile europene iau în calcul un atac rusesc asupra Europei în iarna viitoare
Pentru 2024, Ucraina are planuri de intensificare a operațiunilor de recunoaștere și sabotaj pe teritoriul controlat de Rusia
Rusia continuă să ocolească sancțiunile impuse de statele occidentale: China ajută piaţa rusă la importul de tehnologie
Un dispozitiv de interceptare a fost găsit într-un birou al șefului armatei ucrainene, Valeri Zalujnîi
Iranul a executat un agent al serviciului de informaţii israelian Mossad
Cum au preluat serviciile secrete ruse operațiunile lui Wagner Group în Africa după uciderea lui Prigojin
Justiția americană a hotârât că fostul șef al contrainformațiilor din FBI a lucrat pentru un oligarh rus
Un pilot taiwanez plănuia să dezerteze în China cu tot cu un elicopter militar fabricat în SUA
Serviciul de Securitate al Ucrainei declară deschis ''sezonul de vânătoare'': Un fost deputat ucrainean pro-rus, asasinat în Rusia
Cum pedepsește Bratislava trădarea: Un slovac, colaborator al spionajului militar rus, a primit o amendă de 15.000 de euro
Soția șefului informațiilor militare ucrainene, Kirill Budanov, ar fi fost intoxicată cu metale grele
Ucrainenii au găsit vinovatul pentru protestele de la graniţa cu Polonia: Serviciile ruse de informaţii ar putea fi implicate în blocarea frontierelor
Moscova pare că a îngropat securea războiului cu Wagner Group: Mai mulţi mercenari au primit certificate de veterani de război
Mercenarii Wagner Group îşi refac simţită prezenţa şi profită de conflictul din Israel: Se pregătesc să furnizeze arme către Hezbollah sau Iran
Foto: Ministerul Apărării din China
EXCLUSIV
Companiile din China în rețeaua 5G a României, „operațiunea” serviciilor chineze și ruse? Fostul ambasador american Zuckerman se teme că da
SRI a identificat nu bărbat care „instiga la acțiuni teroriste în România”. Bărbatul din Brașov a fost arestat
În urma presiunilor SUA și UE, șeful Agenției de Securitate și Informații din Serbia (BIA) a demisionat
MApN retrage proiectul de lege privind reforma DGIA - Structura de informații a Armatei
Reformă în spionajul militar. Cum se transformă Direcția Generală de Informații a Armatei (DGIA) în baza unui proiect legislativ al MApN
Oficiali ai serviciilor de informații din SUA: Ne pregatim de o escaladare majoră a atacurilor milițiilor pro-iraniene împotriva trupelor americane
FSB trage la răspundere KGB-ul din Belarus: Federația Rusă este nemulțumită de întreruperea aprovizionării cu arme din Belarus către Iran
Tortul otrăvit. Serviciile speciale ucrainene au încercat să otrăvească piloții militari ruși participanți la un eveniment festiv
Şeful spionajului militar ucrainean spune cât de mult poate continua războiul din Ucraina şi ce oficial rus este cel mai problematic
Spionajul militar ucrainean susţine că ruşii au transferat către Hamas arme capturate de pe front şi vor să discrediteze armata ucraineană
Mercenarii ruşi ai Wagner Group au cumpărat acces la doi sateliţi chinezeşti: Care este motivul pentru care au evitat să apeleze la Rusia?
Un agent al spionajului rusesc a încercat să saboteze unităţile militare ucrainene unde sunt pregătiţi operatorii de drone (Foto)
Mai multe grupuri de mercenari din cadrul forțelor susținute de Wagner au fost atacate în Sudan (Foto/Video): În spatele atacurilor s-ar afla forţele speciale ucrainene

Ştiri Recomandate

Drone necunoscute continuă să survoleze Europa, spionând portavionul britanic HMS Queen Elizabeth și o baza aeriană americană cu avioane F-15E
Ucraina anunță distrugerea unei staţii radar a sistemului rusesc S-400 în regiunea rusă Kursk: Cel mai probabil au fost utilizate rachete ATACMS
Rușii ar intenţiona să testeze în Ucraina primul tip de dronă cu salt în frecvență, capabilă să opereze în condiții de război electronic
Bloggerii ruși confirmă faptul că Moscova a rechemat de pe frontul din Ucraina un general incompetent
Franța permite Ucrainei să lovească Rusia cu rachete SCALP: Aliații occidentali nu ar trebui să stabilească și să impună linii roșii
„Utilizarea armelor nucleare nu le va aduce ruşilor beneficii”. Experți militari americani explică de ce Moscova recurge la șantaj
De neoprit? „Cel mai bun tanc” rusesc T-90 a batut recordul la aruncat turela (Video)
După 18 ani de F-35, SUA vorbesc deschis despre provocările ce trebuie rezolvate la cel mai bun avion din lume: Tunul de 25 mm sau întreținerea
Vulnerabilitatea noastră e în Marea Caspică: Rusia folosește canalul Volga-Don pentru a aduce în Marea Neagră nave militare și arme din Iran
Un nou stat din regiunea noastră cumpără Bayraktar TB2. Celebrele drone turcești urmează să intre și în dotarea României
Duma Rusă a aprobat bugetul de stat. Armata înghite aproape jumătate din cheltuielile Rusiei
Moment delicat pentru Ucraina: Nevoită să renunțe la 40% din teritoriile cucerite în regiunea rusă Kursk, Armata Kievului încearcă să oprească ofensiva rusă din Donbas
Cu un ochi la vecinul său mai mare, Grecia vrea să aibă propriul „Iron Dome”, cu ajutorul Israelului
Putin plusează: Occidentul nu are tehnologie împotriva Oreshnik / Ucraina negociază un sistem capabil să intercepteze rachete balistice cu rază medie
Trump s-a întâlnit cu secretarul general al NATO
Victorii-record ”la hectar”: Comandanții ruși inventează succese pe front. Minciuna a ieșit la iveală atunci când superiorii au vrut să viziteze teritoriul cucerit
Navă chineză cu căpitan rus. Coincidență sau nu, cargoul ”YI PENG 3” a trecut fix prin zona unde au fost secționate cablurile din Marea Baltică
Rachete Neptun, drone și alte tipuri de muniție? Ucraina face un apel inclusiv către România pentru investiții comune în industria de apărare
SUA pregătesc schimbări importante în strategia nucleară și se concentrează pe descurajarea simultană a mai multor adversari
Americanii simulează apărarea României cu sisteme cu rază scurtă de acțiune (Foto/Video). Col. Ruff: Le spunem ferm românilor: SUA sunt aici pentru a apăra România
F-35 va fi de neoprit. SUA livrează prima rachetă SiAW aer-sol de ultimă generație. Detalii și datele tehnice ale SiAW, ce vor fi integrate pe F-35
Rușii au lovit de fapt cu o rachetă balistică Kedr nu cu una hipersonică. Ucrainenii confirmă că racheta a atins viteza de 11 Mach și a lovit ținta la 15 minute de la lansare
Polonia spune că riscul unui război mondial generat de agresiunea Rusiei este real și „simte cum întunericul se apropie”
F-20 primește titlul de „cel mai performant avion de luptă care nu a mai fost construit vreodată”. Cine și de ce au pus cruce în SUA pe F-20 Tigershark
Medierea din Golf pentru reconcilierea dintre Maroc și Iran irită Algeria
”Expansiune nucleară fără precedent”. China va deține peste 1.000 de focoase nucleare până în 2030 (Oficial al Pentagonului)
Austria a ridicat veto-ul. Guvernul confirmă: România va adera deplin la Spațiul Schengen începând cu 1 ianuarie 2025
România în Schengen. Mesajul Președintei von der Leyen: Rezultat pozitiv astăzi, la Budapesta, urmează votul oficial în Consiliul de miniștri UE
Rusia a folosit o rachetă IRBM în Ucraina, confirmă și Pentagonul. ”Oreshnik” este bazată pe RS-26 Rubizh, iar costul unei unități este de zeci de milioane de dolari
Războiul din umbră. China, Japonia și cele două Corei se războiesc de la distanță în conflictul din Ucraina
Efectul Storm Shadow: Un ofițer superior nord-coreean a fost rănit într-un atac de zilele trecute, efectuat pe teritoriul Rusiei
Nu există asemănare între Israel și Hamas, Biden a respins mandatul de arestare al CPI pentru Netanyahu
pixel