Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

ILA BERLIN Air Show 2018, evenimentul anului în aviație
  13 Mai
13 mai 2018 / 13:15
ILA BERLIN Air Show este un eveniment extrem de important pentru profesioniștii din industria aerospațială și fanii aviației.
ILA BERLIN Air Show 2018, evenimentul anului în aviație

ILA Berlin este una dintre cele mai mari expoziții comerciale pentru industria aerospațială din lume. Acesta include conferințe, întâlniri de afaceri și ateliere. Vor fi peste 1000 de expozanți la ILA BERLIN Air Show, eveniment care atrage până la 200.000 de vizitatori. Vorbim despre cel mai vechi show aerian care a început în 1909.

ILA Berlin - Târg de comerț pentru profesioniști

Târgul ILA Berlin oferă o platformă importantă pentru schimbul internațional de informații între industria aerospațială, agențiile spațiale, armata, politica și știința. Reprezentanții companiilor de renume mondial, principalii expozanți și experții în domeniul aviației îl folosesc ca pe o oportunitate de a discuta evoluțiile, strategiile și tendințele pieței.

Spectacol pentru fanii aviației

Pentru oamenii care admiră aviația, afișajul static și show-ul aerian, evenimentul oferă detalii importante. Cu mai mult de 200 de avioane de la istoric la modern, ILA Berlin prezintă, în mod semnificativ, mai multe aeronave decât orice alt show aerian. La eveniment vor fi cele mai recente tehnologii aviatice în acțiune.

ILA Berlin se desfășoară în perioada 13 - 17 mai 2018, la adresa Messe-Allee 112529 Schönefeld zum Stadtplan.

VEZI ȘI: CONFLICT Transnistria - Republica Moldova. Dan Dungaciu: E cea mai mare capcană. Rusia NU vrea să anexeze Transnistria


ILA Berlin este cel mai mare târg aerospaţial din Germania. De asemenea, la nivel internaţional, ILA Berlin Air Show ocupă un loc fruntaș alături de Salonul Aerian Le Bourget de la Paris şi Farnborough Air Show din Marea Britanie. Evenimentul are loc o dată la doi ani și începe cu trei zile dedicate doar profesioniștilor, închise publicului larg, iar în zilele următoare, publicul are acces.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Primele două aeronave F-16 din lotul de cinci au sosit în România. MApN a anunțat calendarul următoarelor livrări
Sângele apă nu se face. Mercenarii ruși din Wagner Group, arestați în Belarus, s-au întors în Rusia
10 aeronave IAR-99 Standard vor fi modernizate la Avioane Craiova
Armata franceză se află în Beirut. Sute de militari participă la operațiunile de după exploziile din port
România consideră că normalizarea relațiilor dintre Israel și EAU va contribui la stabilitatea Orientului Mijlociu
Ambasada SUA în România nu slăbește lupta împotriva traficului de persoane, după extrădarea a doi cetățeni capturați de forțele speciale ale MAI
Erdogan, declarație ambiguă și amenințătoare despre atacarea vasului turc de explorare. Turcia acuză Franța de atitudine 'huliganică'
Serbia și Kosovo vor purta negocieri la Casa Albă
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro