Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ILA BERLIN Air Show 2018, evenimentul anului în aviație
  13 Mai
13 mai 2018 / 13:15
ILA BERLIN Air Show este un eveniment extrem de important pentru profesioniștii din industria aerospațială și fanii aviației.
ILA BERLIN Air Show 2018, evenimentul anului în aviație

ILA Berlin este una dintre cele mai mari expoziții comerciale pentru industria aerospațială din lume. Acesta include conferințe, întâlniri de afaceri și ateliere. Vor fi peste 1000 de expozanți la ILA BERLIN Air Show, eveniment care atrage până la 200.000 de vizitatori. Vorbim despre cel mai vechi show aerian care a început în 1909.

ILA Berlin - Târg de comerț pentru profesioniști

Târgul ILA Berlin oferă o platformă importantă pentru schimbul internațional de informații între industria aerospațială, agențiile spațiale, armata, politica și știința. Reprezentanții companiilor de renume mondial, principalii expozanți și experții în domeniul aviației îl folosesc ca pe o oportunitate de a discuta evoluțiile, strategiile și tendințele pieței.

Spectacol pentru fanii aviației

G Ad:

Pentru oamenii care admiră aviația, afișajul static și show-ul aerian, evenimentul oferă detalii importante. Cu mai mult de 200 de avioane de la istoric la modern, ILA Berlin prezintă, în mod semnificativ, mai multe aeronave decât orice alt show aerian. La eveniment vor fi cele mai recente tehnologii aviatice în acțiune.

ILA Berlin se desfășoară în perioada 13 - 17 mai 2018, la adresa Messe-Allee 112529 Schönefeld zum Stadtplan.

VEZI ȘI: CONFLICT Transnistria - Republica Moldova. Dan Dungaciu: E cea mai mare capcană. Rusia NU vrea să anexeze Transnistria


ILA Berlin este cel mai mare târg aerospaţial din Germania. De asemenea, la nivel internaţional, ILA Berlin Air Show ocupă un loc fruntaș alături de Salonul Aerian Le Bourget de la Paris şi Farnborough Air Show din Marea Britanie. Evenimentul are loc o dată la doi ani și începe cu trei zile dedicate doar profesioniștilor, închise publicului larg, iar în zilele următoare, publicul are acces.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Armata americană se pregătește pentru realizarea unei „autostrăzi spațiale”, cu opriri la boxe
Un satelit militar de spionaj al Rusei, recent lansat, a eșuat și s-a prăbușit de pe orbită (Video)
Armata britanică deține o structură specială secretă destinată „războiului economic”
România, armament din SUA sau Europa? Dungaciu: Armata rusă, cu războaie și victorii în spate, nu ar putea fi învinsă singură de UE
Ultimatum pentru R. Moldova. Gigantul rus Gazprom sistează de la 1 decembrie livrările de gaze către Chișinău
Șoigu, derapaj: NATO e tot mai aproape de granițele Rusiei. Germania ar trebui să știe cum s-a sfârșit ceva similar pentru ea
Ministrul polonez al apărării: 7.500 de militari la granița polono-belarusă
Viktor Orban acuză UE și SUA că se implică pentru ca acesta să piardă alegerile în Ungaria
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro