Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Israelul a bombardat Fâșia Gaza după ce o rachetă trasă din enclavă l-a vizat pe premierul Benjamin Netanyahu
26 dec 2019 / 16:17
Israelul a reacționat după ce o rachetă trasă din Fâșia Gaza a vizat o manifestare a partidului Likud la care se afla și premierul Benjamin Netanyahu, transmite agenția Tasnim. 

Miercuri seară, premierul Benjamin Netanyahu și totodată președinte al partidului Likud se afla la un eveniment organizat în orașul Ashkelon. În timpul discursului forțele de securitate l-au evacuat după ce s-a declanșat alarma că a fost trasă o rachetă din Fâșia Gaza și se îndreaptă către oraș. Delegația cât și cei prezenți s-au refugiat în adăposturi antiaeriene. Racheta a fost interceptată de sistemul antiaerian și a fost distrusă fără să provoace pagube.

După 15 minute de la alarmă premierul israelian s-a întors la tribună și a lansat un atac virulent la adresa mișcării Hamas.

La scurt timp după acest eveniment avioanele de război israeliene, elicopterele militare, precum și mai multe nave de război au declanșat lovituri asupra Fâșiei Gaza.

Se pare că atacurile au vizat poziții ale mișcării de rezistență Hamas, inclusiv „complexele sale militare”, după cum susțin militarii israelieni.

Aceasta a fost a doua oară din septembrie când Netanyahu a trebuit să fie evacuat ca urmare a unei lansări de rachetă din Gaza.

 

Vezi și: Benjamin Netanyahu: Iranul pregăteşte atacuri împotriva Israelului

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Japonia va autoriza deschiderea focului împotriva navelor Chinei care vor încerca debarcarea pe disputatele insule Senkaku
Rușii acuză că Republica Moldova, împreună cu Ucraina și Georgia, „amenință Rusia în Marea Neagră”
Noii mecanicii conductori ai Armatei au testat Zimbrii românești, transportoarele blindate B 33
Portavionul USS Theodore Roosevelt și grupul său de luptă au efectuat o demonstrație de forță în Marea Chinei de Sud (Video)
România modernizează cazarma 1026 Tunari, care va fi adusă la standardele unei baze moderne NATO
Controversa „Stop Soros”: Ungaria susține că va continua să protejeze granițele UE
Povestea armelor de asalt M27, cele ce vor înlocui celebrele M4 în rândul pușcașilor marini ai SUA
Turelele pentru Piranha V, produse integral în România. Urmează livrarea turelelor pentru următorul lot de transportoare
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro