Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Expoziția virtuală în format 3D cu produse de apărare din Turcia, SAHA Expo, și-a deschis "porțile" - Video
09 noi 2020 / 17:32
În Turcia, la Istanbul, s-a deschis, azi, prima expoziție virtuală din lume, în variantă 3D, destinată produselor de apărare.

Expoziția de apărare SAHA Expo găzduiește 288 de companii naționale și străine.  Evenimentul este organizat la Istanbul de Defense and Aerospace Cluster Association.

Evenimentul este prognozat să dureze cinci luni, și se desfășoară prin intermediul aplicației XperEXPO dezvoltată de firma turcă BITES - o filială a Aselsan. Târgul se va încheia pe 9 aprilie 2021.

În cadrul evenimentului sunt prezentate mai multe produse de apărare, inclusiv dronele Akinci și Bayraktar TB2 dar și elicopterul Atak. În prima săptămână vor avea loc conferințe virtuale cu cei aproape 300 de participanți, transmite Anadolu.

Ministrul turc al comerțului, Ruhsar Pekcan, a declarat că SAHA Expo este al șaselea eveniment virtual care are loc cu sprijinul ministerului pe care îl conduce, iar primele cinci evenimente au avut peste 50.000 de vizitatori.

Haluk Bayraktar, președintele SAHA Istanbul, a declarat că evenimentul este prima expoziție virtuală în format 3D, la nivel global, destinat produselor de apărare.

Evenimentul a fost planificat inițial să fie organizat fizic la Istanbul în perioada 9-13 noiembrie, dar din cauza pandemiei COVID-19, evenimentul se desfășoară în format online.

SAHA Istanbul Defense and Aerospace Cluster Association intenționează să organizeze expoziția fizic la Istanbul Expo Center în perioada 10-13 noiembrie 2021.

 

Citește și: O importantă companie turcească va exporta armament în valoare de peste 100 de milioane de euro

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Noii mecanicii conductori ai Armatei au testat Zimbrii românești, transportoarele blindate B 33
Portavionul USS Theodore Roosevelt și grupul său de luptă au efectuat o demonstrație de forță în Marea Chinei de Sud (Video)
România modernizează cazarma 1026 Tunari, care va fi adusă la standardele unei baze moderne NATO
Povestea armelor de asalt M27, cele ce vor înlocui celebrele M4 în rândul pușcașilor marini ai SUA
Turelele pentru Piranha V, produse integral în România. Urmează livrarea turelelor pentru următorul lot de transportoare
Bulgaria propune ca Bucureștiul să fie legat de Marea Egee printr-o autostradă
Nicolae Ciucă: Va fi construit un nou spital militar în zona Ghencea
Ministrul Aurescu susține că bugetul alocat MAE e suficient pentru atingerea obiectivelor trasate
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro