Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Exercițiul BALTOPS 2020 ar putea fi reprogramat sau anulat
17 apr 2020 / 16:18
Pandemia de coronavirus este puțin probabil să scadă în curând, iar US European Command (USEURCOM) analizează modul în care pot continua exercițiile la scară largă precum „Baltic Operations 2020” („BALTOPS 2020”), conceput special pentru verifica promptitudinea cu care militarii răspund împotriva problemelor de sănătate publică și asigurarea protecției, transmite Janes.
BALTOPS 2019

Generalul cu patru stele, Tod Wolters din cadrul US Air Force și comandant al US European Command (USEURCOM) și al Supreme Allied Commander Europe (SACEUR) al NATO, a declarat: "În ceea ce privește acum, BALTOPS este încă programat a avea loc în intervalul de timp stabilit în iunie și iulie, dar cu fiecare secundă a zilei analizăm modalitatea de a menține acest exercițiu conform graficului.”

„Când considerăm că este posibil - bazat pe dimensiunea exercițiului, complexitatea exercițiului, locația exercițiului, evident, ora exercițiului - luăm în calcul să facem și anumite ajustări. Depinde de abilitatea noastră de a aduna în mod adecvat pe toată lumea. Important este să fie sănătoși și să se simtă în largul lor pentru a fi focusați pe cerințele misiunii", a adăugat el.

BALTOPS 2020, un exercițiu maritim anual care are loc în regiunea baltică. Acesta ar putea fi redus, modificat, reprogramat sau anulat din cauza pandemiei globale. Până în prezent, US Army a anulat deja alte exerciții, inclusiv Defender-Europe 20, unul care a fost catalogat ca cea mai mare desfășurare de forțelor americane în Europa din ultimii 25 de ani.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Japonia va autoriza deschiderea focului împotriva navelor Chinei care vor încerca debarcarea pe disputatele insule Senkaku
Rușii acuză că Republica Moldova, împreună cu Ucraina și Georgia, „amenință Rusia în Marea Neagră”
Noii mecanicii conductori ai Armatei au testat Zimbrii românești, transportoarele blindate B 33
Portavionul USS Theodore Roosevelt și grupul său de luptă au efectuat o demonstrație de forță în Marea Chinei de Sud (Video)
România modernizează cazarma 1026 Tunari, care va fi adusă la standardele unei baze moderne NATO
Controversa „Stop Soros”: Ungaria susține că va continua să protejeze granițele UE
Povestea armelor de asalt M27, cele ce vor înlocui celebrele M4 în rândul pușcașilor marini ai SUA
Turelele pentru Piranha V, produse integral în România. Urmează livrarea turelelor pentru următorul lot de transportoare
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro