Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
S-a dat startul unui nou an de instrucție
11 ian, 15:35
Azi s-a dat startul unui nou an de instrucție pentru toate categoriile de forțe ale României.

Luni, 11 ianuarie a.c,, în toate unitățile subordonate Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”, s-au desfășurat ceremonii militare și religioase ce marchează începerea anului de instrucție 2021.

La Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” anul de instrucție 2021 s-a deschis oficial astăzi, în prezența comandantului Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”, general maior Dorin Blaiu, cu o ceremonie militară și religioasă la care au participat militarii din cadrul comandamentului brigăzii, a subunităților de brigadă, a Batalionului 812 Infanterie ”Bistrița” și a Batalionului 405 Sprijin Logistic ”Năsăud”. După primirea raportului și trecerea în revistă a formației, a fost oficiat serviciul religios, urmat de cuvântul comandantului Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”, colonel Cornel Traian Scurt, care a subliniat realizările si modul de îndeplinire a sarcinilor în anul de instrucție 2020 și a evidențiat obiectivele pentru acest an.

 

START INSTRUCȚIE ÎN ANUL 2021! Luni, 11 ianuarie a.c,, în toate unitățile subordonate Brigăzii 81 Mecanizată...

Publicată de Brigada 81 Mecanizată "General Grigore Bălan" pe Luni, 11 ianuarie 2021

În alocuțiunea sa, comandantul Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”, general maior Dorin Blaiu, a felicitat personalul din cadrul brigăzii pentru rezultatele foarte bune obținute în anul de instrucție 2020 , subliniind faptul ca anul de instrucție 2021 va fi un an al provocărilor, militarii marii unități fiind implicați într-o serie de activități complexe. În încheierea cuvântului său a urat succes militarilor, menționând ca standardele de performanță trebuie menținute la un nivel ridicat.

 

Și Baza Aeriană Boboc a dat startul unui nou an de instrucţie în zbor. Totodată s-a dat citire ordinelor de numire/eliberare în/din funcţie şi avansărilor în grad. Felicitări tuturor colegilor noştri, un an nou plin de misiuni încheiate cu succes şi obiective îndeplinite!, se arată într-o postare pe Facebook a Şcolii de Instruire Interarme a Forţelor Aeriene.

 

????We lined up&we’re ready for take off RWY 20 21✈️ Azi în Baza Aeriană Boboc am dat startul unui nou an de instrucţie...

Publicată de Baza Aeriană Boboc/Şcoala de Instruire Interarme a Forţelor Aeriene pe Luni, 11 ianuarie 2021
Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Japonia va autoriza deschiderea focului împotriva navelor Chinei care vor încerca debarcarea pe disputatele insule Senkaku
Rușii acuză că Republica Moldova, împreună cu Ucraina și Georgia, „amenință Rusia în Marea Neagră”
Noii mecanicii conductori ai Armatei au testat Zimbrii românești, transportoarele blindate B 33
Portavionul USS Theodore Roosevelt și grupul său de luptă au efectuat o demonstrație de forță în Marea Chinei de Sud (Video)
România modernizează cazarma 1026 Tunari, care va fi adusă la standardele unei baze moderne NATO
Controversa „Stop Soros”: Ungaria susține că va continua să protejeze granițele UE
Povestea armelor de asalt M27, cele ce vor înlocui celebrele M4 în rândul pușcașilor marini ai SUA
Turelele pentru Piranha V, produse integral în România. Urmează livrarea turelelor pentru următorul lot de transportoare
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro