Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Garda Natională a US Army a înființat încă un batalion cyber
24 oct 2019 / 15:18
Comandantul Gărzii Naționale a US Army, generalul locotenent Daniel R. Hokanson, a anunțat marți înființarea Batalionului Cyber 127 în Indianapolis, transmite defence blog.

Decizia a fost luată după luni de analiză, deliberare și planificare, ajungându-se la concluzia că cea mai nouă unitate cibernetică a Gărzii Naționale a US Army va face parte din Garda Națională din Indiana, a declarat Hokanson. „Modernizăm structura forței care se aliniază comandamentului cibernetic al US Army și evidențiază Garda Națională ca o componentă importantă în cadrul armatei totale.”

"Rolul Gărzii Naționale în securitatea națională oferă o marjă mai mare de protecție împotriva adversarilor noștri", a spus Hokanson.

Batalionul 127 este a cinciea unitate cibernetică a Gărzii Naționale și face parte din Brigada 91 Cyber, cu sediul în Bowling Green. Batalionul 127 este compus dintr-o companie cibernetică de război și o companie de cibersecuritate. Se preconizează că va atinge capacitatea operațională deplină până în 2022, au spus oficialii Gărzii Naționale.

Batalioanele cibernetice ale Gărzii Naționale asigură supravegherea pregătirii instruirii pentru a efectua operațiuni ciberspațiale, evaluări ale vulnerabilității rețelei, parteneriate de cooperare de securitate și sprijin FEMA (n.red. - Agenție de sprijin în caz de dezastre), precum și sprijinirea cibernetică a cerințelor federale.

Garda Națională Indiana a fost selectată pe baza mai multor factori, inclusiv capacitățile cibernetice existente, parteneriate cu industria și mediul academic, capacitatea de a recruta și păstra soldații.

S-au avut în vedere mai multe locații, inclusiv 19 state și teritorii, înainte de a decide cu privire la Indiana.

Vezi și: US Army va fi reformată din temelii până în 2035

Ştiri Recomandate

Spitalul militar mobil din Constanţa, aproape finalizat
MApN: Contract de peste 24 de milioane de lei, pentru 172 de remorci şi semiremorci, ce vor fi produse la Mediaş
Materiale sanitare aduse din Turcia cu o aeronavă a MApN (Video)
Activitatea serviciilor de informaţii în vremuri de pandemie COVID-19
Medic militar: Să nu vă imaginați că în curtea spitalului din Suceava sunt mii de militari înarmați
Coronavirus | NATO combate propaganda rusă: COVID-19 nu este o armă creată în laborator
Polonia cere, din nou, Rusiei returnarea epavei avionului prăbuşit la Smolensk
Germania a hotărât să înlocuiască parte din flota sa de Tornado cu avioane Eurofighter